TR | EN
Başkan
Başkan

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Genel Müdürlüğü Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Yükselen Yenilikçi Teknolojiler Çağrısı Ve Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi/Finansmanı Programı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı Duyurusu


6 Ağustos 2024

Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Yükselen Yenilikçi Teknolojiler Çağrısı Ve Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi/Finansmanı Programı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Genel Müdürlüğünce yürütülen Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında, http://www.hamle.gov.tr/ adresinde yer alan bilgi ve koşullar çerçevesinde Yükselen Yenilikçi Teknolojiler Çağrısı açılmış olup ön başvuruların alınması süreci 13 Eylül 2024 tarihinde sonlanmaktadır. Çağrıya ilişkin ayrıntılı bilgilere, Çağrı Planı (http://www.hamle.gov.tr/Home/CagriPlani) sayfasından ulaşılabilmektedir.

Söz konusu Yükselen Yenilikçi Teknolojiler Çağrısının tanıtımının yapılması ve başvuru süreci hakkında bilgi paylaşılması amacıyla, Ek-1’de yer alan gündem uyarınca Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı yapılacak olup, Çağrı Duyurusu Afişi Ek-2’de sunulmaktadır.

Toplantı kapsamında ayrıca, Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi/Finansmanı (YTAK) Programı hakkında bilgilendirme de yapılacaktır. YTAK hakkında detaylı bilgiye yatirimkredisi.sanayi.gov.tr adresinden ulaşmak mümkündür.

Toplantıya katılım linki ve detaylı bilgi için.