TR | EN
Başkan
Başkan

OSBÜK Yenilenen OSBÜKbulut Hizmetleri Tanıtım Toplantısı Duyurusu


15 Ekim 2024

Saygıdeğer Sanayicilerimiz

OSBÜK tarafından OSB tüzel kişilikleri ile katılımcı firmaların verilerinin Türkiye'deki veri merkezlerinde saklanması, yedeklenmesi ve Dünyanın her yerinden güvenle erişilmesine imkan sağlayacak yerli ve milli OSBÜKbulut platformu yenilenen altyapısı ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Bu kapsamda, OSB'lerimize ve katılımcı firmalara OSBÜKbulut üzerinden sanal sunucu hizmeti devrilmeye başlanmıştır. Böylece OSB ve katılımcılarının dijital altyapılarını daha esnek ve güvenilir bir şekilde yönetmeleri, sunucu maliyetlerini ve karbon salınımlarını da ciddi oranda azaltmaları mümkün olacaktır. Ayrıca OSBÜKbulut üzerinden sunulacak olan bulut tabanlı yazılımlara da çok düşük maliyetler ile erişilebilecektir.

Bu maksatla 18.10.2024 cuma günü saat 14.30'da çevrim içi olarak "Yenilenen OSBÜKbulut Hizmetleri Tanıtım Toplantısı" düzenlenecek olup, toplantıya OSB Yönetimi, Bölge müdürü, bilgi işlem çalışanlarının katılması ve bölgemizdeki katılımcı firmalarımızın, toplantıya katılım için https://osbuk.org/link/eavkydt adresi üzerinden kayıt formunun doldurulması önem arz etmektedir.

Saygılarımızla,


Detaylı Bilgi İçin