TR | EN
Başkan
Başkan

Kayseri OSB yönetimi KAPEX Fuarı Açılışına katıldı


12 Eylül 2024

Anadolu'nun önde gelen fuar etkinliklerinden biri olan KAPEX Anadolu Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı, Kayseri OSB Fuar Merkezi’nde düzenlenen törenle ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Açılış töreninde Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ve Murat Cahid Cıngı, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Murat Yibur, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Zafer Baktır, Nuri Çetinçağlar ve Selim Narin, Denetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Gengeç ve Mehmet Yusuf Sarıalp ile Kayseri OSB Bölge Müdürümüz Abdulmenap Esko yer aldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, fuarlara çok büyük bir önem verdiklerini vurgulayarak, “Mobilyanın başkenti olan şehrimizde çelik kapı sektöründe de rakipsiz 1 numarayız önemli markaları barındırıyoruz. Otomotiv sektörlerimizden çelik kapı sektörümüze istihdam, imalat ve ihracat konusunda şehrimize çok önemli katkılar veriyor. İhracatımıza büyük katkı veren dünyadaki 5 milyar dolarlık pazarda yüzde 5 pay alan kapı sektörü gerçekten önemli bir sektör” dedi.

Kayseri, çelik kapı sektöründe yılda yaklaşık 2 milyon 500 bin adetlik üretim kapasitesiyle Türkiye’nin lideri konumunda bulunduğunu ifade eden Başkan Yalçın, Kayseri’nin Türkiye’deki çelik kapı ihtiyacının ise yüzde 90’ını karşıladığını belirtti.

Başkan Yalçın Kapex fuarının düzenlenmesinde emeği geçen Nobel Expo Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, KAPSİAD Başkanı Köksal Kaya ve tüm paydaşlara teşekkür ettiği konuşmasını KAPEX Fuarının başarılı geçmesini dileyerek sonlandırdı.

Protokol konuşmalarının ardından kurdale kesimiyle fuarın açılışı gerçekleştirildi. Açılışa katılan heyet, fuarda stand açan firmaları ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

KAPEX Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı 11-14 Eylül tarihleri arasında Kayseri OSB Fuar Merkezi’mizde ziyarete açık olacak.