TR | EN
Başkan
Başkan

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın ve Yönetimi, ANAMAK 2024 Fuarı açılışına katıldı


2 Mayıs 2024

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Baktır ve Kayseri OSB Müdürü Abdulmenap Esko, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve protokolün teşrifleriyle düzenlenen Anadolu Ahşap ve Metal İşleme Makineleri ve Teknolojileri ANAMAK 2024 Fuarı’nın açılış törenine katıldı.

Kayseri OSB Fuar Merkezi’nde 2-5 Mayıs tarihleri arasında ziyarete açılan Anadolu Ahşap ve Metal İşleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarı’nın açılışında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, ANAMAK 2024 Fuarı’na ev sahipliği yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti.

Fuarların şehirlerin dünyaya açılan pencereleri olduğunu belirten Başkan Yalçın, Kayseri OSB’de göreve başladıklarında Kayseri’yi fuarlar şehri yapmayı hedeflediklerini vurguladı.

Yalçın, “Göreve geldiğimiz 2022 yılında 1 fuar organizasyonu yaptık. 2023 yılında ise bu rakamı 4’e yükselttik. 2024 yılında ise 7 fuar organizasyonu için anlaşma yapmış bulunmaktayız. Sayın Valimiz Gökmen Çiçek beyefendinin himayelerinde 14-15 Mayıs’ta düzenlenecek olan Büyük İstihdam Fuarı’na da ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz.” Dedi.

Başkan Yalçın konuşmasının sonunda, açılışı yapılan ANAMAK 2024 Fuarı’nın başarılı geçmesini dileyerek,  fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve katılımcı firmalara teşekkür etti.