TR | EN
Başkan
Başkan

Kayseri OSB Başkanı Yalçın ve Yönetimi 19. Kayseri Tarım Fuarı Açılışına Katıldı


22 Şubat 2024

19. Kayseri Tarım Fuarı Kayseri OSB Fuar Merkezi’nde düzenlenen törenle kapılarını açtı. Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Bozkurt, Atlas Fuarcılık tarafından düzenlenen, “19. Kayseri Tarım Fuarı ve Türk Dünyası Akraba Toplulukları Tarım Fuarı” açılış törenine katıldı.

Törende; Kayseri Vali Yardımcısı Sn. Dr. Abdullah Kalkan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Dr. Memduh Büyükkılıç, il protokolü ve Kayseri OSB Bölge Müdürü Abdulmenap Esko da yer aldı.

Fuar açılışında konuşma yapan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, “Fuarlar, firmaların kendilerini ispat ettikleri ve birbirleriyle yarıştıkları bir ortamı sunmaktadır. Bu tür fuarlar sayesinde tarım sektörünün gelişimi gözler önüne serilmektedir. Yeni geliştirilen teknolojilerin fuarlar aracılığıyla tanıtımını yapılarak, çiftçinin ufkunun açılması sağlanmaktadır. Bugün açılışın yaptığımız Kayseri Tarım Fuarı, çiftçiler ile tarım sektörünün paydaşları açısından büyük faydalar sağlayacaktır.” dedi.

Yalçın, Kayseri OSB yönetimi olarak, bu tür fuarların sayısının artması için ellerinden gelen tüm destekleri sağlamaya devam edeceklerini vurgulayarak, her ay bir fuar organize edilmesi ve Kayseri’nin fuarlar şehri olması yönünde hareket ettiklerini söyledi.

Başkan Yalçın, konuşmasının sonunda, Kayseri Tarım Fuarı’nın hayırlar getirmesini temenni ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Protokol konuşmalarının ardından Başkanımız Yalçın’a katkılarından dolayı teşekkür plaketini Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Dr. Memduh Büyükkılıç takdim etti. 

19. Kayseri Tarım Fuarı’nın açılışı töreni kurdele kesiminin ardından sona erdi.